Kluivert ook groot nieuws in Italië: krant linkt Ajax-aanvaller aan nieuwe club

Kluivert ook groot nieuws in Italië: krant linkt Ajax-aanvaller aan nieuwe club

10-05-2018 17:56
51

Justin Kluivert houdt de gemoederen ook in het buitenland bezig. Donderdag brengt het Italiaanse Tuttosport de negentienjarige Ajacied in verband met Everton.

Tuttosport wijdt een groot stuk aan Kluivert, die lijkt aan te sturen op een zomers vertrek bij Ajax. De man die daar volgens Ajax-directeur Edwin van der Sar verantwoordelijk voor is, luistert naar de naam Mino Raiola. De zaakwaarnemer kan volgens de Italiaanse krant een grote rol spelen in de keuze van Kluivert voor een nieuwe club.

Niet Manchester United of FC Barcelona, maar Everton wordt wellicht de nieuwe club van Kluivert. Tuttosport onderbouwt het artikel met de claim dat Raiola geen zaken meer wil doen met het bestuur van Manchester United, één van de geïnteresseerde clubs. De zaakwaarnemer sluisde dit jaar Zlatan Ibrahimovic en Henrikh Mkhitaryan weg van Old Trafford, terwijl hij ook zou leuren met Paul Pogba.

In de tussentijd blijft er grote onduidelijkheid bestaan over de sportieve toekomst van Kluivert. De Ajax-aanvaller blijft geheimzinnig over een mogelijke transfer, terwijl men in Amsterdam sterk rekening houdt met een vertrek. Zijn contract loopt medio 2019 af.