'Verveelde me zo tijdens het WK dat ik een dvd van Rooney's bruiloft ging kijken'

'Verveelde me zo tijdens het WK dat ik een dvd van Rooney's bruiloft ging kijken'

10-05-2018 22:37
16

Jermain Defoe had tijdens het WK 2010 niet bepaald te tijd van zijn leven. De inmiddels 35-jarige spits herinnert zich vooral de avonden vol verveling in de Zuid-Afrikaanse hotelkamers.

"Ik weet nog dat ik me op een avond zo erg verveelde dat ik naar de kamer van Wayne Rooney ben gegaan om een dvd met zijn complete bruiloft te bekijken. Als ik het me goed herinner, was het een soort flash mob. De obers gingen zingen en dansen", graaft de routinier in gesprek met ESPN in zijn geheugen. "Tja, je gaat je vervelen tijdens zo'n toernooi. Maar dat zullen alle landen wel hebben. Het was wel goed om wat quality time met Wayne te hebben."

Wedden

Meer odds

Hoewel Defoe inmiddels in de herfst van zijn carrière is beland, hoopt de spits van Bournemouth nog steeds stiekem op een selectie voor het WK van deze zomer. "Tijdens de kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen (in maart 2017, red.) heb ik vier keer de bal geraakt en toch gescoord. Zou iemand dat verwacht hebben? Ik voel me nog steeds scherp en ik weet zeker dat ik nog altijd goals kan maken op dit niveau."