ED bevestigt Arias-berichten: PSV hoopt ongeveer 10 miljoen euro te vangen

ED bevestigt Arias-berichten: PSV hoopt ongeveer 10 miljoen euro te vangen

11-05-2018 19:59
96

Santiago Arias staat inderdaad in de nadrukkelijke belangstelling van Juventus. Het Eindhovens Dagblad bevestigt de berichten die eerder op de dag zijn doorgesijpeld vanuit Italië.

De Eindhovenaren hebben nog geen officieel bod vanuit Italië ontvangen, maar lijken dit wel spoedig te kunnen verwachten. Naar verluidt zijn Arias en zijn zaakwaarnemer al in gesprek met de aanstaande landskampioen van Italië. PSV gunt de Colombiaan na vijf seizoenen trouwe dienst een toptransfer, maar hoopt een zo hoog mogelijke transfersom af te kunnen dwingen. Naar verwachting hoopt PSV ongeveer tien miljoen euro aan de rechtsback over te houden. Arias heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2019.

De Colombiaan meldt zich over anderhalve week bij de WK-selectie van zijn land: het is onduidelijk of Juventus probeert om de transfer voor die tijd af te ronden. Arias is niet de enige PSV'er aan wie wordt getrokken. Ook Jeroen Zoet, Nicolas Isimat-Mirin en Luuk de Jong zouden de landskampioen kunnen verlaten.

Lees ook: 'Juventus wil zomerplannen waarmaken: vergevorderd contact met PSV-uitblinker'