'Schorsing van 16 wedstrijden voor Turan slecht nieuws voor Barcelona'

'Schorsing van 16 wedstrijden voor Turan slecht nieuws voor Barcelona'

Gepubliceerd: vrijdag 11 mei 2018 om 23:49vr 11-05-2018 om 23:49

De megaschorsing voor Arda Turan komt FC Barcelona bijzonder slecht uit. De aan het Turkse Basaksehir verhuurde vleugelaanvaller werd voor liefst zestien wedstrijden geschorst, waardoor het onmogelijk lijkt voor de Catalanen om Turan te verkopen.

De Spaanse kampioen had tijdens de vorige transferperiodes al de grootste moeite om Turan te slijten, aldus Marca. Vrijwel alle clubs die geïnteresseerd zijn in de 31-jarige vleugelaanvaller, komen uit Turkije, waar Turan de komende maanden echter niet speelgerechtigd is. Barcelona had de mogelijkheid om het de 100-voudig Turks international deze zomer definitief van de hand kon doen, maar lijkt dat nu te kunnen vergeten.

Turan ligt nog tot medio 2020 vast in Barcelona: in principe is hij tot die tijd verhuurd aan Basaksehir, maar Barcelona hoopt de vleugelaanvaller voor die tijd definitief te verkopen. Turan speelde sinds 2015 in Camp Nou, maar deed dat zonder al te veel succes. Nadat hij overkwam van Atlético Madrid, mocht hij eerst een half jaar niet spelen omdat Barça kampte met een transferverbod. Vervolgens slaagde hij er niet in om een basisplek bij de Catalanen af te dwingen.

Lees ook: Bizar nieuws uit Turkije: Arda Turan krijgt megaschorsing van 16 wedstrijden

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws