Promes zet mijlpaal neer in Moskou en heeft nieuws voor 'haters': Luister niet

Promes zet mijlpaal neer in Moskou en heeft nieuws voor 'haters': "Luister niet"

12-05-2018 17:53
12

Quincy Promes is enorm trots op het feit dat hij de meest scorende buitenlander óóit is in het shirt van Spartak Moskou. Al 64 keer liet de Oranje-international het net bollen namens de Russische topclub. 

"Dat vind ik echt een te gekke prestatie, ik geloofde het zelf niet eens. Ik ben eigenlijk niet eens een aanvaller, maar een aanvallende middenvelder. Daar ben ik dus erg trots op", zegt Promes dit weekend in een groot interview op de website van Spartak. De voormalig speler van FC Twente had 127 duels nodig voor zijn totaal. 

Dat er de laatste maanden veel kritiek was op zijn spel, doet hem niets. "Ik geef alles en luister niet naar anderen. Mensen die zeggen dat ik een andere speler ben, hebben me nooit gesteund. Zij die dat zeggen moeten naar mijn statistieken kijken. Ik ga door en ik heb geen boodschap aan de haters."

Dit seizoen was Promes goed voor vijftien goals en acht assists namens Spartak. De club staat op de tweede plek in de Russische Premjer Liga en is volop in de race voor een Champions League-ticket.