Heerlijke avond voor Real Madrid: zesklapper in Bernabeu, supergoals Bale en Isco

Heerlijke avond voor Real Madrid: zesklapper in Bernabeu, supergoals Bale en Isco

12-05-2018 22:31
10

Exact twee weken vòòr de Champions League-finale tegen Liverpool heeft Real Madrid met grote cijfers gewonnen van Celta de Vigo. In Madrid werd het zaterdagavond 6-0. Gareth Bale scoorde twee keer. 

Real, zonder onder meer Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos, had werkelijk geen kind aan Celta. Bij rust stond het al 3-0. Bale tekende voor de eerste twee treffers. Eerst schoot de aanvaller van dichtbij raak, even later knalde Bale geweldig raak vanuit een moeilijke hoek. De derde treffer van Real mocht er trouwens ook zijn. Balvirtuoos Isco krulde binnen.  

Ook na de pauze vielen er drie treffers. Achraf Hakimi, de jonge rechtsback van De Koninklijke, schoot hard en laag raak na een combinatie met Karim Benzema. In de slotfase passeerde Sergio Gómez zijn eigen doelman en tekende Toni Kroos voor het slotakkoord. 

Real speelt volgende week zaterdag in de competitie, uit tegen Villarreal. Omdat aartsrivaal Atlético Madrid eerder op de avond won, lijkt de Champions League-finalist genoegen te moeten nemen met de derde plek. Die plaats is door de zege op Celta sowieso veiliggesteld.