Moeder van Ajax-aankoop: 'Doet zeer als iemand een overtreding op hem maakt'

Moeder van Ajax-aankoop: 'Doet zeer als iemand een overtreding op hem maakt'

13-05-2018 14:35
27

Nicolás Tagliafico is gelukkig bij Ajax. Dat stelt zijn moeder Maria Teresa op de officiële website van Ajax. De linksback kwam in de winterstop over van Independiente.

Tagliafico heeft sinds zijn transfer extra veel contact met zijn moeder. "We spreken elkaar bijna dagelijks via WhatsApp, videobellen en Skype. We hebben het vaak over Amsterdam en de dingen waar hij aan moet wennen. Hij vertelt regelmatig over de Nederlandse gewoontes en het voetbal daar", vertelt ze. "Hij zegt dat hij het heel erg naar zijn zin heeft in Amsterdam."

Wedden

Meer odds

Vanuit Argentinië wordt er meegeleefd met de verrichtingen van Tagliafico bij Ajax. "Ja. We proberen zo veel mogelijk te zien via internet. Ik leef en voel altijd heel erg met hem mee. Als hij pijn heeft, lijd ik. Als iemand een overtreding op hem maakt, doet het mij zeer." Mama Tagliafico typeert haar zoon als een 'heel eerlijke jongen'. "Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is makkelijk en rustig. Het is altijd fijn om Nico om je heen te hebben."