De Vrij ontbreekt mogelijk in competitieslot Lazio: Ik heb meer topverdedigers

De Vrij ontbreekt mogelijk in competitieslot Lazio: "Ik heb meer topverdedigers"

14-05-2018 13:12
11

Stefan de Vrij hoeft tijdens de belangrijke clash tussen SS Lazio en Internazionale waarschijnlijk niet te rekenen op speelminuten. Dat bevestigt trainer Simone Inzaghi. In het Stadio Olimpico staat een Champions League-ticket op het spel.

De competitiewedstrijd in de laatste speelronde van de Serie A is pikant, omdat De Vrij na dit seizoen transfervrij de overstap maakt naar Inter. De winnaar van Lazio - Inter gaat er met Champions League-voetbal vandoor. De Vrij is daar mogelijk niet bij, erkent Inzaghi.

De Vrij speelde zondag negentig minuten tegen Crotone (2-2), maar is volgens Inzaghi niet helemaal fit. "Het is nog niet zeker of De Vrij speelt. Dat bekijken we aankomende week, maar Luiz Felipe is ook weer beschikbaar. Ik heb bovendien meer topverdedigers tot mijn beschikking", wordt Inzaghi gequote door FcInter1908.

Het verschil tussen nummer vier Lazio en nummer vijf Inter is drie punten. Wint de Milanese club met minimaal drie doelpunten verschil, dan gaat Lazio niet naar de Champions League en Inter.