Rotterdamse zoektocht naar trainer verloopt moeizaam: 'Twee, drie gesprekken'

Rotterdamse zoektocht naar trainer verloopt moeizaam: 'Twee, drie gesprekken'

16-05-2018 07:58
16

De zoektocht van Excelsior naar een opvolger voor trainer Mitchell van der Gaag verloopt niet van een leien dakje. Ondanks diverse gesprekken heeft directeur Ferry de Haan nog altijd geen nieuwe coach weten aan te stellen. 

"Deze week heb ik twee, misschien drie gesprekken met kandidaten. Ik hoop dat daar de uiteindelijke nieuwe trainer bij zit. De tijd begint te dringen ja, het mag niet te lang meer duren", laat De Haan weten aan Voetbal International"Iedereen moet weten waar hij aan toe is."

Uit het feit dat de zoektocht al vrij lang duurt, blijkt wel dat het De Haan en Excelsior moeite kost om een geschikte kandidaat te vinden. Namen wil de algemeen directeur niet noemen. "Dat gaat het niet versnellen denk ik. We voeren gesprekken en als er nieuws is melden we het."

VI laat de namen van onder meer Fred Grim, Reinier Robbemond en Jan Olde Riekerink vallen. Laatstgenoemde lijkt het sowieso niet te worden in Kralingen. Dinsdag lekte uit dat Olde Riekerink waarschijnlijk de nieuwe trainer van sc Heerenveen wordt