Gerucht uit Zwitserland: Ajax heeft oogje op 22-jarige linksbuiten

Gerucht uit Zwitserland: Ajax heeft oogje op 22-jarige linksbuiten

Gepubliceerd: woensdag 16 mei 2018 om 08:30wo 16-05-2018 om 08:30

Ajax heeft volgens Zwitserse media het oog laten vallen op Marvin Spielmann. De 22-jarige buitenspeler heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij zijn club Thun. Spielmann was daar goed voor 12 doelpunten in 33 competitieduels. 

Spielmann is een rechtsbenige vleugelaanvaller die bij Thun vooral op de linkerflank staat geposteerd. Hij begon zijn carrière bij FC Aarau, verkaste in 2016 naar FC Will en speelt sinds afgelopen zomer bij zijn huidige club. Zijn contract loopt door tot medio 2020. 

Het Zwitserse Blick weet dat Ajax interesse heeft in Spielmann. Hoe concreet de belangstelling vanuit Amsterdam is, meldt het medium niet. Ook Serie A-club Sampdoria wordt aan Spielmann gelinkt. 

Mogelijk heeft Ajax de buitenspeler in het vizier als opvolger van Justin Kluivert. De negentienjarige Oranje-international vertrekt deze zomer mogelijk uit de Johan Cruijff Arena. Vanuit Italië en Engeland is er veel interesse voor Kluivert. Met Hassana Bandé trok Ajax reeds een vervanger voor Amin Younes aan.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws