NAC-publiek oogst lof: 20.000 man op tribune, in goede en slechte tijden

NAC-publiek oogst lof: "20.000 man op tribune, in goede en slechte tijden"

Gepubliceerd: woensdag 16 mei 2018 om 21:33wo 16-05-2018 om 21:33

Mitchell van der Gaag had verschillende opties, maar besloot zijn trainersloopbaan te vervolgen bij NAC Breda. Hij verlaat Excelsior na twee succesvolle seizoenen. Voor de camera's van FOX Sports licht hij toe waarom zijn keuze juist op deze club is gevallen, terwijl hij aanvankelijk op weg leek naar het buitenland.

De uitmuntende sfeer in het Rat Verlegh Stadion woog serieus mee in de beslissing van Van der Gaag. "Als ik kijk naar een aantal factoren, is het 'Avondje NAC' duidelijk bekend. Als je kijkt naar de thuiswedstrijden met 20.000 man op de tribunes, in goede en slechte tijden, de emotie die daarbij past, supporters die in grote getale meereizen naar uitwedstrijden... Dat is één aspect."

"Het andere aspect is dat ik, sinds ik trainer ben, heb geleerd dat je het samen moet doen. Je moet het met elkaar doen. Met Hans Smulders (technisch directeur, red.) heb ik al een keer samengewerkt bij FC Eindhoven, dat heeft zeker in de keuze meegespeeld." NAC Breda zal zijn derde Nederlandse werkgever zijn. Van der Gaag wordt in West-Brabant de opvolger van Stijn Vreven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Van der Gaag een goede trainer voor NAC?

Ja
89%
Nee
11%
(1799 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws