Van Persie boekt last minute-vlucht voor darts: Om 13.00 uur keek ik op de klok

Van Persie boekt last minute-vlucht voor darts: "Om 13.00 uur keek ik op de klok"

18-05-2018 10:30
57

Robin van Persie maakte deze week bekend dat hij nog een jaar doorgaat bij Feyenoord, maar heeft voorlopig geen verplichtingen op de club. Dus dook de Oranje-topscorer aller tijden donderdagavond plotseling op bij de Premier League of Darts.

Van Persie was met een oranje zonnebril, pion op zijn hoofd en brede glimlach toeschouwer bij de wedstrijden van Michael van Gerwen. De Feyenoorder wilde eigenlijk een hapje eten met de nummer één van de wereld, maar het werd een spontaan bezoekje aan de Premier League-finale.

"We zijn hier heel spontaan heen gegaan", zegt Van Persie voor de camera van RTL7. "Ik stuurde vanmiddag een berichtje naar Michael hoe het ging en of hij zin had om vanavond een hapje te eten. Hij liet weten dat hij dat wel zou willen, maar dat hij in Londen was om de finale te spelen. Ik heb hem toen succes gewenst."

Van Gerwen vroeg Van Persie vervolgens of hij zin had om te komen kijken. Dat liet hij zich geen twee keer vertellen: Van Persie boekte een last minute-vlucht naar Londen. "Om 13.00 uur keek ik op de klok en heb ik een paar vrienden gebeld. We gaan ervoor, zeiden we tegen elkaar. En toen hebben we snel de vlucht geboekt."