'Buijs bevestigt tweede transfer: FC Groningen lijft Ajacied definitief in'

'Buijs bevestigt tweede transfer: FC Groningen lijft Ajacied definitief in'

18-05-2018 19:45
32

FC Groningen heeft zich verzekerd van de komst van Deyovaisio Zeefuik. De rechtsback werd het afgelopen half jaar al gehuurd van Ajax en maakt nu definitief de overstap naar het Noordlease Stadion.

De twintigjarige Zeefuik tekent voor drie seizoenen bij Groningen. Dat bevestigde trainer Danny Buijs vrijdag tijdens zijn presentatie, meldt Voetbal International. De verdediger speelde voor Jong Ajax 34 duels in de Jupiler League en kwam daarnaast negen keer in actie in de hoofdmacht. Voor Groningen kwam hij de voorbije maanden tot dertien Eredivisie-optredens.

Zeefuik is de tweede aanwinst van FC Groningen voor het nieuwe seizoen. Eerder werd al bekend dat Ahmad Mendes Moreira met Buijs meekomt vanaf Kozakken Boys. Zeefuik was ook in beeld bij ADO Den Haag, dat hem als opvolger zag van Tyronne Ebuehi. De Residentieclub kreeg echter nul op het rekest.

"Deyovaisio Zeefuik zijn we mee bezig. Wij hopen dat hij nog lang in het Noordlease Stadion mag spelen", liet technisch manager Ron Jans van Groningen al weten. Hij maakte ook bekend dat Lars Veldwijk moet vertrekken.