'Transferstrijd tussen Ajax en Feyenoord: maker van twaalf goals in beeld'

'Transferstrijd tussen Ajax en Feyenoord: maker van twaalf goals in beeld'

Gepubliceerd: zaterdag 19 mei 2018 om 08:36za 19-05-2018 om 08:36

Ajax heeft naar verluidt interesse in de Zwitserse vleugelaanvaller Marvin Spielmann, zo meldde Blick deze week. Diezelfde krant uit Zwitserland meldt nu ook dat Feyenoord interesse heeft.

De 22-jarige Spielmann maakte afgelopen seizoen twaalf doelpunten voor zijn club FC Thun en heeft daarmee de interesse gewekt van buitenlandse clubs, waaronder Ajax en Feyenoord. Ook kan hij naar het Italiaanse Sampdoria. Het staat volgens Blick vast dat Spielmann Thun deze zomer gaat verlaten.

Blick weet dat Spielmann concrete aanbiedingen heeft van Ajax en Feyenoord. Technisch directeur van Thun Andres Gerber staat voor een hectische transferzomer omdat hij zijn beste spelers dreigt kwijt te raken. Dat Spielmann gaat vertrekken is volgens het Zwitserse medium een zekerheid. Waar hij zijn carrière voort gaat zetten is niet duidelijk.

Ajax lijkt rekening te moeten houden met een vertrek van Justin Kluivert en ook Amin Younes is op weg naar de uitgang. De club haalde daar wel al Hassane Bandé en Zakaria Labyad voor terug. Bij Feyenoord lijkt het rustig op transfergebied. De club heeft met Steven Berghuis, Jean-Paul Boëtius, Sam Larsson en Bilal Basacikoglu al vier vleugelaanvallers in huis. Naar verluidt staat vooral Berghuis er goed op bij andere clubs. Over de rest is niets bekend.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws