De twee hoofdrolspelers

Update: FC Lisse reageert op bijtincident en ontbindt contract van 'Suarez'

Update: FC Lisse reageert op bijtincident en ontbindt contract van 'Suarez'

22-05-2018 22:06
23

Een heel merkwaardig incident tijdens het duel tussen HHC Hardenberg en FC Lisse in de Tweede Divisie. Ashwin Manuhutu (HHC) werd door tegenstander Martin van Eeuwijk in zijn been gebeten. 

"Ik blokte de bal en we kwamen in een scrimmage terecht. Ik liep vervolgens over hem heen en toen beet hij in mijn been", zei Manuhutu na afloop in gesprek met Omroep West

De verdediger vindt het vooral 'onsmakelijk'. "Het was een soort Suarez. Het zijn frustraties en emoties die vrijkomen. Maar wat moet je er mee als tegenstander?"

Van Eeuwijk wilde na de wedstrijd niet reageren op het incident. Lisse-trainer Robbert de Ruiter 'weet van niks'. "Dat hoor ik nu voor het eerst."

Update 22/5 22.06: FC Lisse heeft per direct afscheid genomen van de bijtende Van Eeuwijk, laat de club via de officiële kanalen weten. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat de nummer vijftien van de Tweede Divisie een speler wegstuurt: doelman Brian van der Werff mocht zijn koffers pakken nadat hij tegen IJsselmeervogels een bal in de dug-out van de tegenstander schoot.


Bron foto: Omroep West