Begeerde De Graafschap-kracht twijfelt na promotie: 'Komende week nog gesprekken'

Begeerde De Graafschap-kracht twijfelt na promotie: 'Komende week nog gesprekken'

21-05-2018 18:41
22

De Graafschap-middenvelder Mark Diemers leek hard op weg om De Superboeren te verlaten, maar is nu toch aan het twijfelen. De geboren Leeuwarder wil komend seizoen in de Eredivisie spelen, maar zou dat ook in het shirt van De Graafschap kunnen doen.

"Zo'n promotie en huldiging maken de keuze voor mij toch wat lastiger", laat Diemers tijdens de huldiging op Tweede Pinksterdag weten aan FOX Sports. "Ik heb altijd redelijk stellig gezegd: ik wil weg. Maar ik zit nu wel te twijfelen over wat ik moet doen. De komende week heb ik nog wat gesprekken met clubs en daarna ga ik lekker op vakantie. Lekker op een strandbedje liggen en mijn hoofd leegmaken. En dan ga ik wel kijken wat ik ga doen."

Fortuna Sittard, NAC Breda en Willem II maken al langere tijd jacht op Diemers, bevestigde hij na het beslissende play-offduel tegen Almere City. "Ik ben gewoon eerlijk, kan ik ook niets aan doen. Ik ga straks kijken wat de beste keuze is, zowel sportief als financieel. En daar zal ik volgend seizoen gaan voetballen."