Dolle vreugde in Doetinchem: De Graafschap-spelers beschonken en onverstaanbaar

Dolle vreugde in Doetinchem: De Graafschap-spelers beschonken en onverstaanbaar

21-05-2018 19:20
37

De Graafschap promoveerde zondag naar de Eredivisie en dat wordt uitbundig gevierd. De schorre Myenty Abena lijkt tot de grootste feestbeesten te behoren, afgaande op zijn optreden voor de camera's van FOX Sports. Fabian Serrarens spreekt uit dat hij alle vertrouwen heeft in het nieuwe seizoen.

"Ik weet niet of je me goed hoort... We hebben gefeest, we hebben geschreeuwd", zegt een beschonken Abena, bijna onverstaanbaar, tijdens de huldiging van De Graafschap. "Hij praat alsof-ie een meisje van dertien is", reageert Mark Diemers. "Hij krijgt niets meer uit zijn keel. Tim Receveur gaat ook altijd wel redelijk door het geluid heen. Kijk deze mensen allemaal, dit is toch geweldig?"

 
Ook Serrarens heeft zich goed vermaakt nadat de promotie een feit was. "Wat we nu nog gaan doen? Goede vraag. Sjoerd Ars regelt alles deze dagen tot in de puntjes. Ik denk dat er nog heel veel moois staat te gebeuren. We gaan sowieso nog weg met het hele team. Vanavond wordt ook mooi, daar mogen geen camera's bij zijn", lacht de beschonken aanvaller, die niet bang is voor het avontuur in de Eredivisie. "Het is natuurlijk even afwachten wie blijven en wie komen, maar met dit team denk ik dat we voor een hele mooie stunt kunnen zorgen."