'Ajax legt acht miljoen euro op tafel; 'steeds concretere' interesse in De Ligt'

'Ajax legt acht miljoen euro op tafel; 'steeds concretere' interesse in De Ligt'

22-05-2018 16:45
90

Ajax heeft Lisandro Magallán bijna binnen, meldt Voetbal International dinsdagmiddag. De 24-jarige Argentijnse verdediger komt over van Boca Juniors en gaat in Amsterdam een vijfjarig contract tekenen. Voor Magallán wordt minimaal acht miljoen euro betaald.

Magallán moet de vierde versterking van Ajax worden. Eerder contracteerde de club al Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad. De scouting van Ajax heeft Magallán een jaar lang intensief gevolgd, meldt VI. Ajax wilde de Argentijn een paar maanden geleden al hebben, maar toen wilde Boca hem niet laten gaan. Nu staat de club op het punt om toe te slaan. Boca-voorzitter bevestigt aan VI dat beide clubs een akkoord hebben over de transfersom.

Diverse buitenlandse media meldden dat er vanuit Engeland belangstelling is voor Matthijs de Ligt. Ook VI meldt dat er Engelse interesse is in de achttienjarige Ajacied. Onder meer Manchester City en Tottenham Hotspur worden volgens het weekblad 'steeds concreter' geïnteresseerd.

VI meldt verder dat de kans klein is dat Ajax volgend seizoen nog kan beschikken over Hakim Ziyech, zoals verwacht. Ziyech mag vertrekken bij Ajax, als de voorwaarden voor de club goed genoeg zijn. 

No Poll