Unnerstall kon óók naar Bundesliga-grootmacht verkassen: Wat moet ik met geld?

Unnerstall kon óók naar Bundesliga-grootmacht verkassen: "Wat moet ik met geld?"

Gepubliceerd: woensdag 23 mei 2018 om 08:48wo 23-05-2018 om 08:48

PSV-aanwinst Lars Unnerstall had óók de mogelijkheid om terug te keren naar de Bundesliga. Borussia Dortmund wilde de goalie inlijven als tweede doelman, bevestigt hij. 

"Ze zochten een tweede keeper. Maar zo'n rol past niet bij mijn leeftijd. Dus daar zag ik geen meerwaarde in", vertelt de 27-jarige Unnerstall in een interview met Voetbal International. 

"Geld? Wat moet ik met geld, als ik elk weekeinde op de tribune of op de bank moet zitten? Dat heb ik lang genoeg gedaan. Ik wil spelen, en bij VVV kan dat. En dus zit je tegenover een blij man."

Unnerstall signeerde afgelopen week een meerjarig contract in Eindhoven. Komend seizoen stalt PSV hem in Venlo. "Ze hebben met Jeroen Zoet al een onbetwiste eerste keeper in huis, en een goede vervanger in Eloy Room. Op dit moment zijn mijn speelkansen daar nog niet zo groot", weet de Duitser. 

"Daarom ben ik heel blij dat we gezamenlijk tot deze oplossing zijn gekomen. Dat ik nog een jaar bij VVV mag keepen en me zo verder kan aanpassen aan het Nederlandse voetbal. Daarna wil ik de concurrentiestrijd vol aangaan bij PSV."

Poll

Is Unnerstall goed genoeg om Zoet op te volgen?

(8396 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws