'Ajax toonde interesse in PSV-aanwinst: Overmars gecharmeerd na sterk optreden'

'Ajax toonde interesse in PSV-aanwinst: Overmars gecharmeerd na sterk optreden'

23-05-2018 10:45
82

PSV wist zich onlangs te versterken met Lars Unnerstall, maar er waren meer clubs uit de Eredivisie geïnteresseerd. Volgens Voetbal International was onder meer Ajax onder de indruk van de verrichtingen van de 27-jarige doelman bij VVV-Venlo.

Daarvoor hadden ook Vitesse, AZ, sc Heerenveen, FC Utrecht en FC Groningen hun oog al op Unnerstall laten vallen. 'Nadat hij in de Arena de ene na de andere bal uit zijn doel had geranseld, liet ook Ajax-directeur Marc Overmars de Venlose delegatie weten gecharmeerd te zijn van de Duitser. Maar het is dus PSV geworden', schrijft VI.

"Een aantal clubs heeft gebeld", reageert de Duitser. "Maar toen PSV zich een maand geleden meldde én ik de kans kreeg nog een jaar in Venlo te blijven, voelde ik meteen dat dat de juiste oplossing was. Ik ben überglücklich met deze uitkomst. Mijn omgeving is trots op me, ik heb de afgelopen dagen heel veel mooie reacties gekregen."

"Ik zie mijn transfer naar PSV als een beloning voor de keuze die ik vorig jaar gemaakt heb. Een bewijs dat een stapje terug soms de beste oplossing kan zijn. Als je bereid bent keihard te werken, kom je vanzelf weer bovendrijven", besluit Unnerstall.

Lees ookUnnerstall kon óók naar Bundesliga-grootmacht verkassen: "Wat moet ik met geld?"

No Poll