'ADO-uitblinker spreekt vertrekwens uit; ook vertrek van Kanon en Meijers dreigt'

'ADO-uitblinker spreekt vertrekwens uit; ook vertrek van Kanon en Meijers dreigt'

23-05-2018 11:00
79

Bjorn Johnsen heeft bij ADO Den Haag aangegeven dat hij graag een stap wil maken. Er is veel buitenlandse belangstelling voor de 26-jarige spits, meldt Voetbal Internaitonal.

ADO ontving nog geen officieel bod op Johnsen, maar de groen-gelen verwachten dat de interesse op korte termijn concreet wordt. FOX Sports wist dinsdagavond al te melden dat de Noorse international kan rekenen op belangstelling van clubs uit het rechterrijtje van de Duitse Bundesliga en de Spaanse Primera Division.

Johnsen kwam een jaar geleden transfervrij over van Heart of Modlothian en beleefde een ijzersterk seizoen met ADO. Hij maakte liefst negentien doelpunten, waardoor hij als tweede eindigde op de topscorerslijst van de Eredivisie. De sterke spits heeft nog een contract voor twee seizoenen in het Car Jeans Stadion.

Naast Johnsen houdt ADO ook rekening met een vertrek van Wilfried Kanon en Aaron Meijers, weet VI. Het contract van de aanvoerder loopt over een maand af. De gesprekken verkeren al enige tijd in een impasse, waardoor ADO zich inmiddels oriënteert op een vervanger.

No Poll