NEC hoeft miskoop niet meer terug: directeur Oversier bevestigt onderhandelingen

NEC hoeft miskoop niet meer terug: directeur Oversier bevestigt onderhandelingen

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 08:00do 24-05-2018 om 08:00

NEC hoopt Stefan Mauk deze zomer definitief van de hand te doen. De Australische middenvelder werd dit seizoen al verhuurd aan Melbourne City in zijn vaderland.

De nummer drie van de voorbije Hyundai A-League had een optie om Mauk definitief over te nemen, maar heeft deze niet gelicht. Inmiddels heeft een andere Australische club zich gemeld voor de 22-jarige middenvelder, bevestigt technisch directeur Remco Oversier aan fansite Forza NEC. Drievoudig landskampioen Brisbane Roar is met de Nijmegenaren in onderhandeling over een permanente transfer van Mauk.

De Australisch jeugdinternational, die één keer op de bank zat bij het 'grote' nationale team, kwam voorafgaand aan het seizoen 2016/2017 naar NEC. Een groot succes werd zijn verblijf in De Goffert echter niet. Mauk speelde in de Eredivisie en de play-offs slechts 69 minuten, verspreid over drie wedstrijden en degradeerde aan het einde van het seizoen met de Nijmegenaren. De middenvelder ligt nog een jaar vast bij NEC, maar lijkt er geen toekomst meer te hebben.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws