'Ziyech kan rekenen op belangstelling: Italianen bereiden miljoenenbod voor'

'Ziyech kan rekenen op belangstelling: Italianen bereiden miljoenenbod voor'

24-05-2018 14:12
76

De geruchten over een zomertransfer van Hakim Ziyech naar AS Roma worden steeds hardnekkiger. Monchi, technisch directeur van de Italiaanse topclub, is zéér gecharmeerd van de Ajacied.

Dat meldt Gianluca Di Marzio donderdag. De belangstelling is niet nieuw: vorig jaar hengelden de Romeinen ook al naar Ziyech. Ajax wilde toen niet meewerken aan een transfer en de hoofdrolspeler zelf maakte ook geen aanstalten om te vertrekken. De kaarten liggen nu anders op tafel, want Ziyech heeft openlijk zijn zinnen gezet op een transfer.

Wedden

Meer odds

Een mogelijke overstap van de Ajacied naar Roma wordt volgens Di Marzio geen simpele optelsom. De international van Marokko wordt omschreven als een dure speler met hoge eisen. Toch wagen de Italianen, die tot de halve finale van de Champions League reikten, een poging. Roma-directeur Monchi volgt de verrichtingen van Ziyech al het hele seizoen op de voet.

Ziyech heeft de laatste weken meerdere keren aangegeven dat hij pas na het WK in Rusland wil denken aan een transfer. Het is niet bekend hoeveel Ajax vraagt, maar Roma zal vermoedelijk met tientallen miljoenen over de brug moet komen. Het contract van Ziyech in Amsterdam loopt nog drie jaar door.

Roma heeft overigens ook belangstelling voor Justin Kluivert.