Dijks kan meteen afscheid nemen van trainer: 'Punt waarop we dit moeten doen'

Dijks kan meteen afscheid nemen van trainer: 'Punt waarop we dit moeten doen'

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 18:11do 24-05-2018 om 18:11

Mitchell Dijks staat vanaf 1 juli onder contract bij het Italiaanse Bologna, maar zal niet samenwerken met Roberto Donadoni. De nummer vijftien van het voorbije Serie A-seizoen heeft dinsdagmiddag bekendgemaakt dat het per direct afscheid neemt van de trainer.

Voormalig AC Milan-vedette Donadoni stond drie seizoenen lang aan het roer van de Rossoblu. "Ik vind Roberto een uitstekende trainer. Hij en zijn staf hebben de afgelopen drie seizoenen alles gegeven om onze club vooruit te helpen", vertelt voorzitter Joey Saputo aan de clubsite van Bologna. "We hadden echter het gevoel dat we op het punt zijn beland dat we het beste afscheid van elkaar kunnen nemen."

In de Italiaanse media wordt al volop gespeculeerd over een mogelijke opvolger voor Donadoni. De vermaarde oud-spits Fillipo Inzaghi, momenteel in dienst van Serie B-club Venezia, lijkt op pole position te liggen om Dijks en co te gaan trainen. Super Pippo en zijn club zijn echter nog volop verwikkeld in de play-offs om promotie naar de Serie A.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws