ED: PSV en Manchester City hebben beslissing genomen over transfer van 5 miljoen

ED: PSV en Manchester City hebben beslissing genomen over transfer van 5 miljoen

25-05-2018 08:39
226

PSV wil Angelino op permanente basis overnemen van Manchester City, schrijft het Eindhovens Dagblad. De landskampioen heeft met The Citizens en de zaakwaarnemer van de Spaanse linksback rond de tafel gezeten en lijken dichtbij een akkoord te zijn.

De vorig seizoen aan NAC verhuurde linksback wil dolgraag naar Eindhoven komen, meldde het ED donderdagavond al. Manchester City overwoog op dat moment nog om Angelino eerst aan de Eindhovenaren te verhuren, maar heeft nu besloten om hem definitief van de hand te doen.

De Engelse grootmacht wil zaken doen, wanneer PSV een bedrag van vijf miljoen euro op tafel legt. Een half jaar geleden informeerde PSV al naar Angelino: toen hanteerde Manchester City nog een vraagprijs van tien miljoen euro. De Spanjaard kan in Eindhoven een meerjarig contract ondertekenen.

De 21-jarige Angelino moet bij PSV de vertrokken Joshua Brenet opvolgen. De club hoopt bovendien nog een rechtsback in de persoon van Denzel Dumfries (sc Heerenveen) aan te trekken. De Friezen sloegen een eerste bod ter waarde van vier miljoen euro af, maar beide clubs lijken op korte termijn nader tot elkaar te komen.

No Poll