'Brands schakelt door na Brenet-vertrek en hoopt afscheid te nemen met dubbeldeal'

'Brands schakelt door na Brenet-vertrek en hoopt afscheid te nemen met dubbeldeal'

25-05-2018 06:47
79

Marcel Brands is vastbesloten om in zijn laatste week als PSV-directeur nog een dubbele transfer af te ronden. De Eindhovenaren hopen komende week de backs Denzel Dumfries en Angelino naar het Philips Stadion te halen.

Hiermee speelt de landskampioen in op het vertrek van Joshua Brenet. Hoewel het voor de buitenwereld werd stilgehouden, was PSV volgens De Telegraaf al langere tijd op de hoogte van de belangstelling van Hoffenheim en is men inmiddels volop aan het doorschakelen. De transfer van Angelino lijkt snel beklonken te kunnen worden. De linksback van Manchester City, afgelopen seizoen verhuurd aan NAC Breda, wil zelf graag naar Eindhoven, meldde het Eindhovens Dagblad donderdagavond al. Manchester City twijfelt echter nog of het de Spanjaard wil verhuren of definitief van de hand wil doen.

De komst van Dumfries heeft iets meer voeten in de aarde. SC Heerenveen weigerde eerder deze week een bod van vier miljoen voor de rechtsback en zet in op een transfersom van zes à zeven miljoen euro. Hoewel PSV niet bereid lijkt om een dergelijk bedrag op tafel te leggen, is de verwachting dat beide partijen nog nader tot elkaar gaan komen. Net als Angelino wil Dumfries graag naar PSV.

De linkerkant van de PSV-defensie lijkt, na de eerdere komst van Ajacied Nick Viergever, nu ingevuld. Op rechts moet PSV nog rekening houden met een vertrek van Santiago Arias. Of PSV naast Dumfries nóg een rechtsback wil halen, is nog niet duidelijk.

No Poll