'PSV doet openingsbod van 4 miljoen, maar voldoet niet aan vraagprijs Heerenveen'

'PSV doet openingsbod van 4 miljoen, maar voldoet niet aan vraagprijs Heerenveen'

22-05-2018 23:12
149

SC Heerenveen wil de absolute hoofdprijs ontvangen voor Denzel Dumfries. De rechtsback staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV, dat een bod van vier miljoen euro heeft neergelegd in Friesland.

Heerenveen heeft dit bod echter afgeslagen, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. De nummer acht van het voorbije Eredivisie-seizoen wil pas nadenken over een transfer wanneer er een bedrag tussen de zes en zeven miljoen op tafel komt.

Een jaar geleden telde Heerenveen nog acht ton neer voor de toenmalige Sparta-back. PSV had toen ook al interesse, maar beschikte met Santiago Arias en Joshua Brenet al over twee rechtsbacks. Arias lijkt deze zomer echter te gaan vertrekken en Dumfries is de gedroomde opvolger van de Colombiaan.

Of PSV bereid is om aan de vraagprijs van Heerenveen te voldoen, is niet duidelijk. Dumfries zelf wil volgens het ED dolgraag naar Eindhoven vertrekken. PSV heeft er alle vertrouwen in dat de geboren Rotterdammer kan aanpikken in Eindhoven, maar lijkt niet van plan om de transferbedragen in de Eredivisie kunstmatig op te drijven.

No Poll