Italiaanse berichten: AS Roma kon Ziyech voor twee miljoen euro overnemen

Italiaanse berichten: AS Roma kon Ziyech voor twee miljoen euro overnemen

25-05-2018 12:59
38

AS Roma heeft de kans gehad om Hakim Ziyech voor een bescheiden bedrag van twee miljoen euro over te nemen van sc Heerenveen. De club liet de Ajacied echter lopen.

Dat is wat diverse Italiaanse media schrijven. De clubleiding van Roma is al langere tijd gecharmeerd van Ziyech, die in zijn tijd bij Heerenveen voor een klein bedrag op te pikken was. De club besloot echter om niet te happen. Ziyech kwam via Heerenveen en FC Twente terecht bij Ajax en is nu veel meer waard dan dat.

Monchi, technisch directeur van Roma, heeft Ziyech al langer op zijn wishlist staan en naar verluidt bereidt de club momenteel een miljoenenbod voor op de Ajacied. Het is niet bekend wat Ziyech moet gaan kosten, maar velen verwachten niet dat hij voor minder dan dertig miljoen euro uit Amsterdam zal vertrekken. 

Volgens Sky Sport Italia en Gianluca Di Marzio is de interesse van Roma in Ziyech serieus. Ziyech heeft bij Ajax nog een contract voor drie jaar. De Marokkaan heeft bij de clubleiding aangegeven te willen vertrekken en maakt na het WK in Rusland een keuze over zijn toekomst.

Lees ook'Ziyech kan rekenen op belangstelling: Italianen bereiden miljoenenbod voor'