'Groenendijk mikt op razendsnelle terugkeer van oude bekende bij ADO Den Haag'

'Groenendijk mikt op razendsnelle terugkeer van oude bekende bij ADO Den Haag'

Gepubliceerd: vrijdag 25 mei 2018 om 15:50vr 25-05-2018 om 15:50

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk wil Dion Malone zo snel mogelijk terug naar de Residentiestad halen. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag.

De dynamische middenvelder vertrok een jaar geleden naar Qabala FK in Azerbeidzjan, nadat hij een belangrijke rol had gespeeld in de strijd tegen degradatie van de Hagenaars. ADO kan de multifunctionele Malone echter goed gebruiken.

Behalve een middenvelder staan ook een spits en een buitenspeler op het verlanglijstje van de club, maar het halen van een rechtsback geniet topprioriteit. Ricardo van Rhijn wordt gezien als interessante optie om de naar Benfica vertrokken Tyronne Ebuehi op te volgen, maar hij lijkt vooralsnog niet haalbaar.

Mogelijk moet ADO ook nog op zoek naar een nieuwe linksback. Aaron Meijers kan het niet eens worden over een nieuw contract en dreigt gratis de deur uit te lopen. Hij staat naar verluidt in de belangstelling van Maccabi Haifa.

De andere ADO-spelers voor wie interesse is, Björn Johnsen, Sheraldo Becker, Nasser El Khayati, Wilfried Kanon en Danny Bakker, hebben allemaal nog een doorlopend contract. Voor hen kan ADO dus een transfersom vragen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws