Landzaat bij de testimonial van Dirk Kuyt

Overstap naar Feyenoord beklonken: 'Het duurde even, maar gelukkig is het rond'

Overstap naar Feyenoord beklonken: 'Het duurde even, maar gelukkig is het rond'

27-05-2018 19:52
20

Denny Landzaat was zondag te gast bij de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt in De Kuip. Het stadion van Feyenoord is vanaf deze zomer ook zijn nieuwe werkplek: Landzaat gaat aan de slag als assistent van trainer Giovanni van Bronckhrost.

De aanstelling van Landzaat, die overkomt van AZ, hing al even in de lucht en werd deze week beklonken. "Het duurde even, maar gelukkig is het nu rond. Ik ben hier de komende twee jaar assistent", vertelt hij aan RTV Rijnmond. "Ik verwacht een heel mooie en goede periode. Ik kijk er positief tegenaan."

Landzaat kon bij AZ ook doorschuiven naar het eerste elftal, maar Feyenoord wekt speciale gevoelens bij hem op. "Ja, dat denk ik wel. Maar ik denk ook de timing; het was een mooi moment om hier voor te gaan. Het voelde gelijk goed, daar wilde ik voor gaan.

"Nu ga ik eerst even bijkomen. Binnenkort heb ik een gesprek met Gio. Maar ik ga ook even op vakantie, omdat het even heeft geduurd. Even het koppie leegmaken en dan lekker voorbereiden op een goede start."