Alba met Jasper Cillessen

Zaakwaarnemer van Barça-ster slaat met vuist op tafel: 'Begrijpen er niets van'

Zaakwaarnemer van Barça-ster slaat met vuist op tafel: 'Begrijpen er niets van'

29-05-2018 14:29
39

De zaakwaarnemer van FC Barcelona-ster Jordi Alba vindt het onbegrijpelijk dat zijn cliënt al anderhalf jaar aan het wachten is op een verbeterd contract. De situatie frustreert de linksback en zijn belangenbehartiger. 

"Raül Sanllehí (hij verkaste in november naar Arsenal, red.) zat nog bij de club toen Barcelona ons vertelde dat we ons geen zorgen moesten maken. We zouden gebeld worden over een contractverlenging. We wachten nog steeds, het duurt nu al anderhalf jaar", aldus zaakwaarnemer Vicente Forés in gesprek met SPORT.

Wedden

Meer odds

"Wij begrijpen er niets van. Msschien is dit normaal bij Barcelona of misschien zijn ze niet tevreden over een speler die is opgenomen in het Wereldelftal van het jaar en de meeste assists gaf van alle verdedigers in Europa. Jordi heeft nog twee jaar te gaan, we zullen zien wat er gebeurt. Wij zijn kalm", besluit Forés. 

De 29-jarige Alba maakte in 2012 de overstap van Valencia naar Barça. Onder meer Manchester United en Arsenal zouden belangstelling hebben voor de WK-ganger.