'PSV scout Zoet-opvolger in Frankrijk en gaat de strijd aan met Crystal Palace'

'PSV scout Zoet-opvolger in Frankrijk en gaat de strijd aan met Crystal Palace'

29-05-2018 16:15
85

PSV lijkt een nieuwe keeper uit Frankrijk te willen halen. Volgens L'Équipe heeft de landskampioen zijn vizier gericht op Alban Lafont, de huidige sluitpost van Toulouse.

Hoewel de Franse jeugdinternational pas negentien jaar oud is, staat hij al drie seizoenen onder de lat bij Toulouse, dat zich onlangs via een play-offtweeluik met AC Ajaccio verzekerde van lijfsbehoud. Lafont heeft nog een contract tot medio 2020, maar lijkt van plan om de nummer achttien van het voorbije Ligue 1-seizoen de rug toe te keren. PSV wordt genoemd als mogelijke nieuwe werkgever, maar lijkt stevige concurrentie te moeten ondervinden: ook het Engelse Crystal Palace zou jacht maken op de talentvolle doelman.

Wedden

Meer odds

Hoewel Jeroen Zoet officieel nog speler van PSV is, lijkt het nagenoeg zeker dat de Oranje-international deze zomer gaat verkassen. De Eindhovenaren beschikken verder over Eloy Room, Luuk Koopmans, Yanick van Osch en Hidde Jurjus. Koopmans mag echter verhuurd worden en Jurjus, die afgelopen seizoen al verhuurd werd aan Roda JC, kan zelfs definitief vertrekken.