FC Utrecht legt middenvelder met PSV-verleden vast: 'Een speler die lef heeft'

FC Utrecht legt middenvelder met PSV-verleden vast: 'Een speler die lef heeft'

30-05-2018 14:20
16

Yassin Nasser gaat aan de slag bij FC Utrecht. De achttienjarige middenvelder zette woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract in de Domstad. Utrecht meldt dat via de officiële kanalen. 

Nasser was actief in de jeugdopleiding van PSV voordat hij de overstap maakte naar het Belgische Lierse SK. Daar stond hij de afgelopen seizoenen onder contract. Nu keert de tiener dus terug naar Nederland. Utrecht heeft Nasser voor twee jaar vastgelegd, met een optie op een extra seizoen.

Wedden

Meer odds

"Yassin is een snelle, creatieve en intelligente speler die op meerdere posities goed uit de voeten kan", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van de club. "Een speler die het lef en de kwaliteiten heeft om zijn tegenstander op te zoeken om het één tegen één duel aan te gaan. We zijn erg blij met de komst van Yassin."

In eerste instantie sluit Nasser aan bij Utrecht O19. "We willen samen met Yassin bij FC Utrecht de volgende stappen zetten in zijn ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat hij van grote toegevoegde waarde is voor O19", zegt manager academie Jelle Goes.