Pleidooi voor Nederlander bij United: 'Om kans te maken Mourinho ultimatum geven'

Pleidooi voor Nederlander bij United: 'Om kans te maken Mourinho ultimatum geven'

01-06-2018 08:32
34

Manchester United kan deze zomer de hand op de knip houden wat betreft de komst van een extra middenvelder. Dat advies krijgt manager José Mourinho. The Manchester Evening News houdt een pleidooi voor Timothy Fosu-Mensah.

United staat op het punt om Fred over te nemen van Shakhtar Donetsk, maar Mourinho zoekt nog een extra middenvelder om het verlies van Michael Carrick en Marouane Fellaini op te vangen. De lokale krant denkt dat het tijd is voor Fosu-Mensah (20) om met de vuist op tafel te slaan.

Wedden

Meer odds

'De Nederlandse international zag zijn waarde stijgen na een goed seizoen op huurbasis bij Crystal Palace. Leroy Sané omschreef hem zelfs als zijn lastigste opponent dit voorbije seizoen', stelt MEN. 'Fosu-Mensah is duidelijk talentvol genoeg om een succes te worden, maar hij lijdt onder zijn indrukwekkende veelzijdigheid en zijn bereidheid om op alle posities te spelen. Dat is ironisch genoeg het grootste probleem van het voormalige Ajax-talent.'

De krant noemt hem 'een van de meest getalenteerde spelers' uit de United-opleiding de laatste jaren. Dat Mourinho vooral specialisten zoekt, helpt echter niet. 'Om de kans te krijgen om indruk te maken op Mourinho moet hij zijn manager een ultimatum geven deze zomer.'

'Als Fosu-Mensah de kans krijgt op zijn favoriete positie, kan hij Mourinho een oplossing bieden zonder een cent uit te geven. Als hij die kans niet krijgt, dreigt de club een van zijn grootste talenten te verspillen', besluit The Manchester Evening News.