Twee AZ'ers in verband gebracht met FC Twente: 'Dat kan ik niet bevestigen'

Twee AZ'ers in verband gebracht met FC Twente: 'Dat kan ik niet bevestigen'

01-06-2018 11:25
54

FC Twente-directeur Erik Velderman wil niet bevestigen dat Rens van Eijden en Ilias Bel Hassani (AZ) op het transferlijstje van de Tukkers staan. Die namen zingen rond in het geruchtencircuit.

"Daar kan ik geen bevestigend antwoord op krijgen", reageert Velderman tegen RTV Oost. "Het enige dat ik kan zeggen is dat we druk bezig zijn met het samenstellen van een goed team. Er is een groot aantal goede spelers die wij in het vizier hebben."

Twente verkocht een groot aantal seizoenkaarten voor het volgende seizoen. Dat is volgens Velderman veelzeggend. "Ik denk dat het weergeeft hoe wij er voor elkaar staan in Twente. Als je dit zo ziet, wordt het gewoon een prachtig seizoen met een mooi vol stadion."

Door de degradatie moest Twente noodgedwongen zeventien mensen ontslaan. Maar daar blijft het niet bij. "Je moet denken aan andere kosten die gereduceerd moeten worden. Het geld dat dat oplevert, zal voor een deel worden geïnvesteerd in het team. We moeten alles op alles zetten om een goed spel op de mat te leggen en de club continuïteit te bieden. Daar zijn we nu mee bezig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s