'Benfica wacht transfer van 35 miljoen af en wil zich daarna melden bij Ajax'

'Benfica wacht transfer van 35 miljoen af en wil zich daarna melden bij Ajax'

01-06-2018 11:54
47

In Portugal wordt gemeld dat ook Benfica interesse heeft in Hakim Ziyech. De Marokkaan is een van de prioriteiten van de Portugese topclub.

Dat meldt Correio da Manhã. Benfica wil Ziyech zo snel mogelijk binnenhalen, want volgens het Portugese medium hebben ook Liverpool, AS Roma, Olympique Lyon en Borussia Dortmund interesse. Ziyech wordt nadrukkelijk gelinkt aan Roma en is eerder ook al in verband gebracht met de andere clubs. Roma lijkt echter een van de meest geïnteresseerde partijen.

Wedden

Meer odds

Benfica kan echter alleen zakendoen als Anderson Talisca vertrekt. Talisca werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Besiktas en staat naar verluidt in de belangstelling van een groot aantal Europese clubs, waaronder Manchester United. Die transfer moet 35 miljoen euro opleveren en met dat geld kan Ziyech worden gekocht. Benfica wilde Ziyech in 2016 ook al hebben, maar toen koos de spelmaker voor Ajax.

Ziyech zal allesbehalve goedkoop zijn. Volgens de berichten neemt directeur spelersbeleid Marc Overmars geen genoegen met een bedrag lager dan dertig miljoen euro. Ziyech heeft in Amsterdam nog een driejarig contract.