'Nu mag ik het op het hoogste niveau opnemen tegen het eerste team van Ajax'

'Nu mag ik het op het hoogste niveau opnemen tegen het eerste team van Ajax'

01-06-2018 12:18
27

Silvester van der Water is in de wolken met zijn overstap naar Heracles Almelo. Donderdag kwam de deal rond: de 21-jarige aanvaller komt over van Almere City FC en tekent voor drie seizoenen.

Van der Water ziet zijn transfer naar Heracles als een ultieme beloning. "Vooral in de tweede seizoenshelft ging het best wel lekker", vertelt hij op de website van zijn managementbureau Wasserman. "In totaal heb ik vier jaar bij Almere City rondgelopen en daar veel geleerd."

"Toch is het tijd voor een nieuwe stap", vervolgt de vleugelaanvaller. "Je bent voetballer geworden om beter te worden en stappen te maken. Met de overgang naar Heracles komt er voor mij een droom uit. Vorig seizoen speelde ik nog tegen Jong Ajax, nu mag ik het op het hoogste niveau in Nederland opnemen tegen het eerste team van Ajax."

Het was voor Van der Water de eerste keer dat hij een officiële presentatie kreeg. "Heel bijzonder dat je op zo'n manier gepresenteerd wordt. Toen ik in Almere bij het eerste elftal kwam, kwam ik vanuit de jeugd. Nu word je als aanwinst binnengehaald door de club. Fijn om dit met mijn familie te kunnen delen."

Lees ook: Heracles trekt aan het langste eind en legt Almere City-revelatie vast