'Aanpak Brands werpt vruchten af: PSV kan cashen voor zes basisspelers'

'Aanpak Brands werpt vruchten af: PSV kan cashen voor zes basisspelers'

02-06-2018 07:04
66

De aanpak van de vertrokken technisch manager Marcel Brands, om het kapitaal op het veld te hebben staan, kan de kassa deze zomer doen rinkelen bij PSV. Dat meldt De Telegraaf.

Zo staat Hirving Lozano er in het buitenland erg goed op na een sterk debuutjaar in Europa. Bij een succesvol WK lijkt de 22-jarige Mexicaan onhoudbaar voor PSV, dat in dat geval wel een recordtransfersom tegemoet kan zien. Een vertrek van Santiago Arias lijkt al een zekerheid. Voor de rechtsback is interesse uit Italië. Hij moet zo'n tien miljoen kosten. Joshua Brenet vertrok al naar Hoffenheim.

Wedden

Meer odds

Ook Jeroen Zoet, die net als Arias nog een eenjarig contract heeft, en Luuk de Jong zouden zomaar kunnen vertrekken. De spits staat nog altijd in de belangstelling van Club America. De toekomst van Marco van Ginkel is nog ongewis. PSV zit op dit moment in de wachtkamer voor de middenvelder van Chelsea. Daarnaast is er massale interesse van topclubs in Steven Bergwijn.

Ondertussen wordt ook op ingaande transfers gerekend in Eindhoven. PSV hoopt nog altijd op de komst van Denzel Dumfries en Angelino. De onderhandelingen met sc Heerenveen over de rechtsback lijken momenteel wel in een impasse te verkeren.