'Voorzichtige Brands denkt aan hereniging met absolute uitblinker van PSV'

'Voorzichtige Brands denkt aan hereniging met absolute uitblinker van PSV'

03-06-2018 14:18
118

Everton en Valencia hebben goede papieren om Hirving Lozano na het WK over te nemen van PSV. Althans, dat meldt El Mundo Deportivo zondag.

PSV heeft sinds de zomer van 2017 de beschikking over Lozano, die in zijn debuutseizoen liet zien dat de Eredivisie niet zijn plafond is. Op het WK in Rusland krijgt de international van Mexico de kans om zich nog nadrukkelijker in de kijker te spelen. Everton en Valencia volgen zijn verrichtingen met bijzondere interesse, aldus El Mundo Deportivo.

De Engelse en Spaanse club zitten volgens het Spaanse medium op de eerste rang voor Lozano. Vooral de interesse van Everton komt niet uit de lucht vallen: Marcel Brands maakte deze week officieel de overstap van PSV naar Everton, waardoor de link snel is gelegd. Brands is voorzichtig en zou PSV niet willen leegkopen, maar als Lozano vanuit Eindhoven groen licht krijgt om te vertrekken, maakt de director of football van Everton een goede kans.

De 22-jarige Lozano was afgelopen seizoen goed voor zeventien competitiedoelpunten bij PSV. Hij staat tot medio 2023 onder contract.