Barcelona maakt einde aan geruchtenstroom: 'man van 60 miljoen' tekent tot 2023

Barcelona maakt einde aan geruchtenstroom: 'man van 60 miljoen' tekent tot 2023

Gepubliceerd: zondag 3 juni 2018 om 18:22zo 03-06-2018 om 18:22

Géén transfer naar de Premier League voor Samuel Umtiti. FC Barcelona maakt zondagmiddag bekend dat het contract van de Franse verdediger met twee jaar is verlengd. Umtiti ligt nu tot medio 2023 vast bij de kampioen van Spanje. 

Het gonsde al een tijdje van de geruchten rond de 24-jarige Umtiti, die zijn zinnen zou hebben gezet op een overstap naar de Premier League. Vanuit Londen (Chelsea, Arsenal) en Manchester (Manchester United) was er naar verluidt sprake van belangstelling. Aan al die roddels is nu een einde gemaakt: de voormalig speler van Olympique Lyon heeft zijn toekomst verbonden aan Barça. 

In het oude contract van Umtiti stond een gelimiteerde afkoopsom van 60 miljoen euro. Naar alle waarschijnlijk is dat bedrag in de nieuwe verbintenis van de international aanzienlijk verhoogd. 

In 2016 werd Umtiti door Barça overgenomen van Lyon. Afgelopen seizoen kwam de stopper 38 keer in actie namens de Catalaanse grootmacht. Momenteel bereidt hij zich met Frankrijk voor op het WK in Rusland. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws