Verdediger aangepakt na vertrek bij Emmen: 'Ik zou daar meer verdienen'

Verdediger aangepakt na vertrek bij Emmen: 'Ik zou daar meer verdienen'

Gepubliceerd: zondag 3 juni 2018 om 18:45zo 03-06-2018 om 18:45

Met FC Emmen slaagde hij er verrassend genoeg in om te promoveren, maar tóch is Jeroen Veldmate komend seizoen actief in de Eerste Divisie. De verdediger signeerde zaterdag een contract bij Go Ahead Eagles. De routinier spreekt van een 'heel lastige keuze'. 

Nadat bekend was geworden dat Veldmate aan de slag gaat in Deventer, werd op social media direct gesuggereerd dat de stopper voor het geld kiest. "Mensen mogen er van maken wat ze willen. Maar laat ik dan ook maar eens eerlijk zijn. Bij FC Emmen had ik meer kunnen verdienen", reageert Veldmate in gesprek met het Dagblad van het Noorden

De oud-speler van Heracles Almelo, Sparta en FC Groningen hield simpelweg een positief gevoel over aan gesprekken met Go Ahead. "Ik vind het ondanks de slechte prestaties van de laatste jaren al heel lang een mooie club. Ik kreeg een heel goed gevoel bij de gesprekken. Ik ken de trainer (John Stegeman, red.) nog van onze tijd bij Heracles Almelo. Dat voelt nog steeds goed."

Heel lastig
"Emmen heeft zijn best gedaan. Daarom zeg ik nu ook dat ik meer zou verdienen, als ik bij Emmen was gebleven. Het was echt een heel lastige keuze, al helemaal na de promotie. Het was geweldig om te zien wat er in Rotterdam en Drenthe allemaal gebeurde. Toch neigde mijn gevoel op een gegeven moment meer naar Go Ahead. En dat gevoel is niet meer verdwenen."

Lees ook: Emmen zonder Veldmate de Eredivsie in: steunpilaar terug naar de Jupiler League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws