'Cillessen zéér gewild: twee Premier League-grootmachten extra in de race'

'Cillessen zéér gewild: twee Premier League-grootmachten extra in de race'

03-06-2018 21:48
44

Jasper Cillessen mag niet weg van FC Barcelona, maar het aantal geïnteresseerde clubs blijft toenemen. Arsenal en Chelsea hebben óók belangstelling voor de 29-jarige doelman.

Dat meldt Sport. De verwachting is dat de keeperscarrousel deze zomer op volle toeren gaat draaien en dat Cillessen een rol gaat spelen. Ondanks dat hij alleen in bekerwedstrijden keept, heeft de Oranje-international een uitstekende indruk gemaakt. Liverpool, Atlético Madrid en Napoli werden al met hem in verband gebracht en zondagavond komen daar nog eens twee topclubs bij: Arsenal en Chelsea.

Het is onduidelijk hoe concreet de belangstelling van de Premier League-grootmachten is. Chelsea dreigt met een keepersprobleem opgescheept te worden, omdat Thibaut Courtois zijn contract niet wil verlengen. Bij Arsenal zou de belangstelling voor Cillessen zijn losgekomen op aandringen van Unai Emery. De nieuwe Arsenal-manager heeft naar verluidt onvoldoende vertrouwen in routinier Petr Cech.

In principe wil Barcelona niet praten over een vertrek van Cillessen. Een bod in de regio van 35 miljoen euro, kan de kampioen van Spanje volgens Marca wel aan het denken zetten. Twee jaar terug betaalde Barcelona dertien miljoen euro voor Cillessen aan Ajax.