'De vele interesse is voor mij bevestiging dat ik het bij Ajax goed heb gedaan'

'De vele interesse is voor mij bevestiging dat ik het bij Ajax goed heb gedaan'

Gepubliceerd: maandag 4 juni 2018 om 07:22ma 04-06-2018 om 07:22

Marcel Keizer is volgend seizoen de trainer van Al-Jazira uit Abu Dhabi, zo werd dit weekend bekend. Marcel Keizer erkent dat het een opmerkelijke vervolgstap is na zijn ontslag bij Ajax in december.

"Maar niets in mijn carrière is logisch geweest", lacht Keizer in gesprek met De Telegraaf. De 49-jarige trainer heeft een tweejarig contract ondertekend. "Heel blij. Na maanden thuiszitten, kriebelde het echt weer om met een team aan de slag te kunnen gaan. Lekker op het veld staan en met z’n allen ergens naartoe werken."

Al-Jazira is de eerste club van Keizer sinds zijn geruchtmakende vertrek bij Ajax. "Ik moet zeggen dat ik niet had te klagen over een gebrek aan belangstelling en dat maakte de keuze voor Al-Jazira wel lastiger. Excelsior heeft zelf aangegeven met mij in gesprek te zijn geweest, maar de andere clubs én functies houd ik voor me. Ik wil anderen niet in de problemen brengen."

"De vele interesse is voor mij een bevestiging dat ik het in de anderhalf jaar dat ik bij Jong en 1 voor Ajax heb mogen werken goed heb gedaan. En dat veel mensen dat op waarde hebben geschat", aldus Keizer. "En wat als ik in Nederland iets uit beeld raak? Wat ik overigens niet verwacht. Dan ben ik misschien wel heel erg in beeld in het Midden-Oosten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Snap jij de keuze van Keizer voor Al-Jazira?

Ja
69%
Nee
31%
(645 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws