'Zidane stapte op na botsing met Perez over transferbeleid van Real Madrid'

'Zidane stapte op na botsing met Perez over transferbeleid van Real Madrid'

05-06-2018 09:24
21

Zinedine Zidane kondigde vorige week onverwachts zijn vertrek bij Real Madrid aan. De Britse boulevardkrant The Sun claimt nu te weten hoe de breuk tussen de Champions League-winnaar en de Fransman tot stand kwam.

Zidane zou gebotst zijn met voorzitter Florentino Perez over Eden Hazard en David De Gea. De voormalig middenvelder wilde de Belg dolgraag ophalen bij Chelsea, maar Perez stak daar een stokje voor. De preses had juist zijn zinnen gezet op De Gea. Zidane had echter het volste vertrouwen in Keylor Navas en zat niet te wachten op een nieuwe keeper.

De discussie tussen Zidane en Perez liep hoog op, waarop de Fransman zijn conclusies trok. "Ik ben er klaar mee. Jij zorgt maar voor het team", zou Zidane hebben gezegd. Hij hoopte na drie Champions League-titels op rij meer inspraak te hebben in het transferbeleid van Real Madrid.

Het vertrek van Zidane lijkt goed nieuws voor Chelsea, aangezien de kans groot is dat Real de interesse in de aanvaller nu laat varen. United moet daarentegen beducht zijn voor een nieuwe toenaderingspoging van de Koninklijke voor De Gea.