Nijkamp reageert op transfergerucht PEC: Kunnen wij helemaal niet betalen

Nijkamp reageert op transfergerucht PEC: "Kunnen wij helemaal niet betalen"

05-06-2018 17:52
25

De transfer van Mike van Duinen naar PEC Zwolle staat op losse schroeven. De spits zelf heeft wel trek in een transfer, maar de clubs kunnen maar geen overeenstemming bereiken.

"We hebben ook nog een plan-B achter de hand", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp aan Voetbal International. "Als er op korte termijn geen duidelijkheid komt, zullen wij door moeten schakelen. We willen bijtijds de selectie op orde hebben voor het volgende seizoen."

In de wandelgangen wordt Joey van den Berg (Reading) gelinkt aan PEC. De middenvelder zou denken aan een terugkeer naar Nederland. Nijkamp reageert en zegt dat 'een beetje uit zijn verband is getrokken'. Nijkamp vertelt over een uitzending van De Tafel van Kees, waar Van den Berg en PEC-voorzitter Adriaan Visser aanwezig waren.

"Natuurlijk ging het ook over Joey’s situatie in Engeland. Het klopt echter niet dat we hem een aanbieding hebben gedaan. Hij heeft nog een contract in Engeland, dat kunnen wij helemaal niet betalen. (...) Natuurlijk zou hij met zijn ervaring en instelling een meerwaarde kunnen zijn. Het is echter op dit moment niet aan de orde."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie