'Beenhakker belde woensdag. Fantastisch. Hij had mijn nummer ergens geritseld'

'Beenhakker belde woensdag. Fantastisch. Hij had mijn nummer ergens geritseld'

06-06-2018 08:50
20

Toen kersvers Excelsior-trainer Adrie Poldervaart vorige week werd gebeld door directeur Ferry de Haan, dacht hij in eerste instantie dat hij ontslagen zou worden. Poldervaart vertelde dat dinsdagavond bij radioprogramma Langs de Lijn. 

"Ik zat op de bank Netflix te kijken, naar de serie The Flash. Hij zegt: Adrie, ik heb goed nieuws en slecht nieuws...", aldus Poldervaart. "Ik dacht: potverdomme. Ferry wilde met het slechte nieuws beginnen. Hij zegt: ik wil dat je geen fysio meer bij ons bent. Daarna ging hij verder: ik wil dat je hoofdtrainer wordt van Excelsior. Daar had hij me wel even."

Na de bekendmaking van zijn nieuwe job in Kralingen stroomden de felicitaties binnen. "Ton Lokhoff heb ik jaren geen contact meer mee gehad en die stuurde zelfs een berichtje. Erg leuk. En Leo Beenhakker belde woensdagavond. Fantastisch."

"Hij had mijn nummer ergens geritseld. Je bent aardig aan het klimmen op de ladder, hè. Aaaaaadrie. Zoals hij alleen dat kan zeggen. Nee, iedereen was trots, gunde het me en loonde mijn harde werken."