'Ronaldo is boos door gebroken Real-beloften en kan terugkeren bij Man United'

'Ronaldo is boos door gebroken Real-beloften en kan terugkeren bij Man United'

06-06-2018 10:48
48

Het is deze weken één van de belangrijkste transferkwesties: blijft Cristiano Ronaldo speler van Real Madrid? Het Spaanse El Confidencial meldt woensdag dat Real een aantal beloftes heeft gebroken én brengt Ronaldo in verband met Manchester United.

Meteen na de gewonnen Champions League-finale ging alle alarmbellen af bij Real Madrid, omdat Ronaldo hintte dat hij zijn laatste wedstrijd had gespeeld voor De Koninklijke. Het gonst sindsdien van de geruchten. Ronaldo zou boos zijn over het feit dat Real interesse heeft in Paris Saint-Germain-ster Neymar, terwijl hij ook ontevreden is over zijn huidige salaris.

Wedden

Meer odds

Voorzitter Florentino Perez wordt verweten dat hij Ronaldo en zaakwaarnemer Jorge Mendes een significante salarisverhoging heeft beloofd, maar de gesprekken daarover worden naar verluidt om de haverklap uitgesteld. Van een akkoord is dan ook geen sprake. Ronaldo verdient op dit moment 21 miljoen euro. Dat is een stuk minder dan Lionel Messi (55 miljoen) en Neymar (38 miljoen).

De toekomst van Ronaldo is nu onzeker. El Confidencial brengt hem in de aanloop naar het WK met Portugal in verband met een terugkeer naar Manchester United. Mendes zou inmiddels officieel op de hoogte zijn gesteld van de interesse uit Engeland. Ronaldo (33) heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij openstaat voor een rentree op Old Trafford.