'FC Twente geeft vorm aan nieuw elftal en wil overbodige AZ'er (30) snel inlijven'

'FC Twente geeft vorm aan nieuw elftal en wil overbodige AZ'er (30) snel inlijven'

06-06-2018 16:07
69

Rens van Eijden moet na Wout Brama de tweede routinier worden die de selectie van het gedegradeerde FC Twente komt versterken. RTV Oost meldt dat Twente goede hoop heeft dat Van Eijden op korte termijn aansluit in Enschede. 

Bij zijn huidige werkgever AZ is er geen toekomst voor de dertigjarige Van Eijden. Afgelopen seizoen werd duidelijk dat trainer John van den Brom het niet ziet zitten in de routinier. Tijdens de winterstop was Van Eijden ook niet van de partij tijdens het trainingskamp van de Alkmaarders. Onder meer Roda JC en Sparta werden gelinkt aan de stopper, maar uiteindelijk maakte Van Eijden het seizoen gewoon af in het AFAS Stadion.

Nu lijkt er dus alsnog een vertrek te volgen. RTV Oost schrijft dat Twente Van Eijden 'op korte termijn' hoopt te strikken. Of het om een huurdeal óf een definitieve transfer gaat, is niet duidelijk. 

Van Eijden, oud-speler van onder meer PSV, NEC en Willem II, moet voor ervaring zorgen in de achterhoede van de club. Afgelopen week contracteerde Twente ook al Wout Brama

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie