Platje vertrekt en koerst af op exotisch avontuur: 'Daar is hij inderdaad'

Platje vertrekt en koerst af op exotisch avontuur: 'Daar is hij inderdaad'

06-06-2018 16:22
15

Melvin Platje laat de Jupiler League achter zich en lijkt aan de slag te gaan in Indonesië. Op zijn Instagram-account hint de aanvaller naar een avontuur bij Bali United. Piet Buter, technisch directeur van Telstar, bevestigt dat Platje bezig is met een transfer. 

"Hij is inderdaad in Indonesië om daar te onderhandelen. Of hij akkoord is, weet ik niet", wordt Buter woensdagmiddag geciteerd door NHEerder al maakte Platje (29) kenbaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zijn contract loopt eind deze maand af in Velsen-Zuid. Daardoor kan de voormalig aanvaller van onder meer FC Volendam en NEC transfervrij worden ingelijfd.

Als Platje inderdaad aan de slag gaat bij het Indonesische Bali United, wordt dat zeker niet het eerste buitenlands avontuur voor hem. Eerder stond Platje onder contract bij Neftçi (Azerbeidzjan), het Zweedse Kalmar, Stade Brest (Frankrijk), Hansa Rostock (Duitsland) en het Vlaamse Lommel. 

Op zijn Instagram-account schrijft Platje dat het 'tijd is voor een nieuw avontuur'. Hij bedankt Telstar voor een mooi jaar. Tegenover NH wil hij nog niets zeggen over zijn toekomstplannen.