Update: City-deal van 60 miljoen nu écht bijna rond: Binnen een paar dagen

Update: City-deal van 60 miljoen nu écht bijna rond: "Binnen een paar dagen"

11-06-2018 12:40
27

De overstap van Jorginho naar Manchester City loopt enige vertraging op. De middenvelder van Napoli staat in de startblokken om zijn handtekening te zetten in Manchester, maar de clubs zijn nog niet akkoord over de transfer. 

City zou al verschillende biedingen hebben uitgebracht op Jorginho, maar Napoli gaat vooralsnog niet overstag. Joao Santos, zaakwaarnemer van de Italiaan, erkent dat zijn cliënt in de wachtkamer zit. "Jorginho is nog altijd speler van Napoli. De clubs zullen eerst tot een akkoord moeten komen, daarna kunnen wij pas in actie komen", zegt hij tegen Radio Kiss Kiss

Wedden

Meer odds

"Voor ons is het dus afwachten. Jorginho is de topprioriteit van Manchester City, maar ik heb niet het idee dat Napoli nog heel lang gaat wachten. Jorginho is een belangrijke speler voor Napoli en het klopt dat ze een behoorlijk hoog bedrag vragen", aldus Santos. Dinsdag werd in Italië geschreven dat de middenvelder 'binnen 48 uur' de medische keuring zou ondergaan bij de kampioen van Engeland, maar die inschatting lijkt te optimistisch. 

Volgens verschillende media gaat City minstens 60 miljoen euro betalen aan de Italiaanse club, mocht Jorginho daadwerkelijk de overstap maken. 

Update 11/6 12.40: De transfer van Jorginho lijkt dan toch écht rond te gaan komen. Aurelio De Laurentiis, preses van Napoli, laat aan Italiaanse media dat gesprekken met City 'goed verlopen'. "Ik denk dat we binnen een paar dagen een overeenkomst kunnen bereiken", wordt hij geciteerd door Sky. "De laatste dagen zijn we dichter bij elkaar gekomen."